Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realism och Romantik

Du sa \"Realism\", när jag föll och flög på samma gång
Jag sov i fantasi och skrev en sång

Och du stod suckande och iakttog min dans
för något som egentligen inte fanns

Så jag skrek \"Romantik!\"
du var nykter nog att säga
\"Kom, jag har någonting vi måste prata om\"

Och nykter utav vin och full av längtan är det lätt
att säga fel och tänka rätt\"




Övriga genrer av Marthina
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-09-21 12:21



Bookmark and Share


    ettolrahC
Poetry in motion. Me like.
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Marthina
Marthina