Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det lite irriterande med turister på jakt efter gratisnöjen som publik när man arbetar...


Cirkusapan och kackerlackorna


\"Can I watch?\" sa kackerlackan.

\"It\'s a free country.\" svarade jag.

\"Does it cost anything? Kackerlackan fingrade på sin kamera.

\"No, this is a workplace, not a museum.\"


Kackerlackan kilade snabbt iväg, men var snart tillbaka med hela sin familj för att se cirkusapan uppträda. Det var ju gratis.

Man får hoppas att det var värt resan.




Övriga genrer av Thomas Strandberg
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-09-23 15:58



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tack för den bilden.. *skratt*
2006-09-25

  Thomas Strandberg
Nja, det här gäller inte för arbetet i ateljén, där är besökare mer än välkomna, utan mer på mitt andra jobb där det sommartid dräller in nyfikna bland flygande gnistor och högljudda maskiner. De kilar runt som kackerlackor utan hänsyn till att detta är vår arbetsplats - inte någon nöjespark. Hittade irrande holländare inne i lunchrummet en dag - då vill man bara ge dem en spark i röven...
2006-09-24

  Hans w-art Westlund VIP
känner igen känslan.. men är man konstnär med öppen atelje så får man ta turisten på köpet.. skönt att se hur du spyr ur dig dina känslor här.. fortsätt med det. det är ett bra sätt att ventilera..
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Strandberg
Thomas Strandberg