Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja ja du kan leva livet ja ja jag kan ruttna bort men det spelar ingen roll när knark är olagligt är




det räcker inte med att muttra
nejmen så du säger
det spelar väl ingen roll vad jag säger när ingen lyssnar
jag skulle kunna viska

MEN HALLÅÅ VARFÖR FINNS VI?!! NI KAN JU INTE BARA LÄMNA OSS OVETNA I DET HÄR EXPERIMENTET!!!


hur dumma verkar inte vi
när vi tycker vi är smarta
och samtidigt ber om förståelse

när de smartare skapat oss för att se
hur långt kan de gå

och vi älskar
hahaha kolla de tror att de vet vad kärlek är

och vi bygger
hahaha kolla de tror att de kommer någon vart


vi kan inte ens låtsas att vi inte bryr oss
ja ja ni kan inte säga att alla ska vara sig själva för då hade ingen gillat er



när jag var liten sa de att jag föddes med talang
och naturlig skönhet
är det mitt fel att alla jämnåriga är skitfula och dumma i huvudet
skulle jag kunna säga
om jag inte är så snäll
vilket jag inte var



so lead me into the night
jag har vuxit upp nu
jag har sniffat mig hög av regn och suttit ensam
på en lördagskväll
har jag talang och naturlig skönhet nu nejnej jag är jämnbra och hyfsat snygg






dagens ungdomar
är precis som sextioåringar fast
med fastare tuttar och
piggare hjärnor
lika vilsna och lika ensamma








vill du ha mig så ta mig








Övriga genrer av livet
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-09-23 18:40



Bookmark and Share


  osynlig
och vi älskar
hahaha kolla de tror att de vet vad kärlek är

och vi bygger
hahaha kolla de tror att de kommer någon vart


vaaackert<3
2006-09-27

  verkligen
denna var obehagligt bra
för du har så rätt

det blir bokmärke
och tårar i ögonen
2006-09-24

    majbarn
du är så härligt ärlig när du skriver! och samtdigt så blir det så vackert, du är precis som valle fast typ tio år yngre. coolt ;)
2006-09-24

  edvin medvind
Smärtsamt bra.

Jag gillar tanken att vi bara är något sorts experiment och att några sitter och kollar på oss i övervakningskameror. Jag brukar också tänka så ibland.
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet