Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två texter


Glömma!

Din röst kan jag höra varje dag. Ditt ansikte kan jag se bara jag blundar.
Jag blundar ser dej. Jag är tyst hör dej. Men ändå kan jag inte säga att jag älskar dej.




Kan inte glömma dej om jag försöker.
Om jag inte försöker så glömmer jag dej




Övriga genrer av LinneaBorgstrom
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-09-23 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LinneaBorgstrom