Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt detta!


Alltid något! Bryggan!

Jag sitter på kanten på bryggan några timmar efter du lämnat mej.
Tårarna rinner. Men inget försvinner.
Känslan efter dej finns fortfarande kvar.
Även om du lämnat mej och sagt:
”Inget kommer bli som innan”.
Sedan fick jag beskedet att han dött.
Hade han planerat det?? Blev det bara som ett ögonblick.
Alla mina frågor kommer ingen att kunna svara på.
Jag har en kniv i handen. Jag hade svarat:
”Inte här heller” och kysst han.
Jag skär ett sår i handen. Sedan hoppar jag i vattnet och slappnar av,
Sedan minns jag inget mer eftersom dödsrapporten kom dagen efter




Fri vers av LinneaBorgstrom
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-01-24 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LinneaBorgstrom