Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid Något.. Händer

Jag försöker hålla tillbaka tårarna och inte se vad som händer egentligen
Men som vanligt går det inte.
Allt som händer ser jag. Allt som händer, händer.
Och jag känner mej som en hjälplös hand
Som inte kan hjälpas, och faller död ner till botten




Fri vers av LinneaBorgstrom
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-01-29 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LinneaBorgstrom