Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Storyteller

Det är inte som att du ljuger
det är bara det att det finns
en saga om en illusion
dold i orden du ibland säger

Inte medvetet kanske
bara en aning optimistiskt,
vännen, ord blir inte sanna
för att de upprepas

och människor som vi,
har svårt med lycka
våra dagar hinner sluta
innan de börjar räknas

Vi vet inte hur den startade
när du blev berättaren
och jag åhöraren

men jag kan avsluta
dina påbörjade meningar
för den fann oss värdiga
och jag kommer alltid att tacka

den skyddar när verkligheten slåss
men det ger den inte mer sann
bara lite mera ond när sagan tar slut
och illusionen blir ett helt kungarike

två trasiga delar av en bok




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-09-24 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta