Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egentligen har vi aldrig riktigt träffats

Och jag
struntar i matematiken
och att jag har prov på torsdag
för jag gillar att du faktiskt
att du
spiller choklad över ditt tangentbord
när du pratar med mig.




Fri vers av fröken bäckström
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-09-24 23:40



Bookmark and Share


  Talema
jag tror jag säger samma sak som du sa till mig;
jag älskar när du skriver
2006-09-24

  Queen_of_Rain
gulligt men ändå så skarpt.. såå bra
2006-09-24

    annikan
Hihi, skönt!
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström