Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"man ska ta livet seriöst\" säger du och tar en tugga till

Vi pratade om livet
och du tyckte jag skulle prova dina skor
leva på hoppet bakom kullarna
pedantiskt och perfekt

precis som det ska vara
säger du


Lite längre bort gick jag i lera i dina skor
spottade tuggummi från kullarna
hoppade i vattenpölarna
på vägen ner
genom kohagen

jag bäddade aldrig sängen
när du var borta

kastade stövlarna i köttkvarnen


Du tyckte korven var god
och frågade efter mer.




Fri vers av fröken bäckström
Läst 641 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström