Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag blänger

och jag blänger på din bröstkorg,
bara för att kolla efter
om ditt hjärta skulle trycka sig ur
och falla i min famn.
men det är bara nervositeten som landar där,
för ditt hjärta är fortfarande kvar i din bröstkorg.




Fri vers av viqu3ur
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-09-25 23:07



Bookmark and Share


  reza.hb
nervositeten var nog kärleken
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

viqu3ur
viqu3ur

Mina favoriter
Älska aldrig en poet
Lyckan