Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Rullande digital information



Jag flyger från allas ansikten
mot havet
korridorerna förminskas, blir tändstickor
som ramlar ner till golvet

De grå korridorerna finns nu i människorna
Där huden är tegelväggar

Men Mina ögon, min svarta axelväska
och texterna av Young och Tunström
är det närmaste
världen kan komma

Hoppas att jag log.




Fri vers av Johan Lars
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-09-26 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lars