Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- saknaden


Imorse kunde varit för så länge sedan



jag trodde inte att min framtid skulle bära
ditt ansikte så nära inpå
jag trodde inte att mitt liv skulle föda och föda igen
dina ord så ofta
dina ord så nära,
dom flyger i mig

Morgonen är gammal som porslin
och dina ord breder ut sig
Borde jag vetat att mitt liv skulle föda och föda igen
din blick i andras ögon
min sorg så nära

.




Fri vers av Johan Lars
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-12 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lars