Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Sånt man inte talar om

Språket är den andra livmodern
den vi aldrig föds ifrån

Man får inte tillräckligt med ord
i sin kropp
någonsin

för att klara sig
ensam




Fri vers av Johan Lars
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-06 17:34



Bookmark and Share


  Jojo
Kloka ord. Dessutom poetiskt formulerade. Skön läsning. Tack!
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lars