Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sista orden

Ett par sista ord
Innan mörkret tar över
En gång hatad
strax död
Längtar efter
den totala tystnaden
Där känslor inte finns
varken bra eller dåliga
Hoppet har försvunnit
endast lämnat kvar en kropp
utan vilja eller kraft
Lågan blåstes ut
bara en svart sotig veke kvar
Mitt liv är i slutet av sin text
endast några få ord kvar
Sen tar det slut
och
min text är hel
med en början och ett slut
En text utan uppföljare




Fri vers av TigerToffie
Läst 530 gånger
Publicerad 2004-11-22 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerToffie