Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två våta kinder

Flickan sitter på sitt rum med våta kinder.
Ledsen över att hon aldrig fick chansen.
Chansen att lära känna dig så mycket som hon ville.
Tiden försvinner, chanserna minskar
att dom ska träffas igen.
Om dom skulle träffas igen skulle det inte vara detsamma.
Du skulle nog inte ens känna igen henne
du skulle nog inte se henne.
Du skulle inte lyssna på det hon ville säga.
Trots att flickan inte känner dig så mycket
så betyder du nåt för henne.
Dom gånger de fick tillsammans kommer för alltid
finnas i flickans hjärta. Nu och för alltid!




Fri vers av the_qeen
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-09-27 12:42



Bookmark and Share


  Bissen
Jättefint... Igenkännande...
Skulle vilja ändra sista orden till "nu och för alltid"

Annars, jättebra skrivet!
2006-10-09

  Malinboll
hur bra är inte den! :) älska älska älska!!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

the_qeen
the_qeen