Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbar utan att veta om det

än en gång har du fått mig på andra tankar
när du sjunger den där låten så får du mig att känna mig stark
att jag klarar av att börja om på nytt igen även fast det är svårt
synd bara att du aldrig kommer få reda på att du är en så
betydelsefull person för mig




Fri vers av the_qeen
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-11-07 10:12



Bookmark and Share


  Bissen
Men berätta det för denne!!! Gör det!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

the_qeen
the_qeen