Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden som var

jag känner mig så liten och
hjälplös när jag tänker tillbaka på sommren
men det finns inget och göra
det ända jag kan göra nu
är att glömma alla hemska minnen
och bara gå vidare hur svårt det än är




Fri vers av the_qeen
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 12:01



Bookmark and Share


  Bissen
Ja, man måste gå vidare... Inte lätt, men man måste...
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

the_qeen
the_qeen