Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

het

jag är tillbaks på banan igen

nu hetare än någonsin




Fri vers av the_qeen
Läst 355 gånger
Publicerad 2008-02-11 18:50



Bookmark and Share


  Bissen
*Ler* Kul!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

the_qeen
the_qeen