Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid i mitt hjärta

Livet är som en blomma,
Först ett frö som gror för att slutligen slå ut i blom...
Ett slut kommer alltid då blomman vissnar o dör...

Den dagen du lämnade mig var det en fantastisk solnedgång,
rosaröda skimrande färger trängde igenom de kvardröjande regnmolnen.
Asfalten var alldeles blank av regnet som föll tidigare....

Mina tårar rullade sakta ned för mina kinder,
jag satt där ensam med min sorg o mina tankar.
Visste att när jag kommer hem finns du inte längre kvar...
Vi hade tillbringat så mycket tid tillsammans under den tid du fanns hos mig.
Har ofta återvänt till de platser vi besökte mest för att finna tröst.
Vad jag finner där är bara ännu mera smärta.
Ibland när vi var ute o gick stannade du helt upp o tittade på mig för att sedan fortsätta gå vägen fram...

När jag nu fortsätter längs min väg i livet utan dig känns det som att stegen har blivit längre o tyngre att klara av.
Jag fryser ända in i själen när jag minns tillbaka.
Det enda som finns kvar av dig nu är bilder och minnen.

Avskedet var fruktansvärt,
allt gick så fort.
Jag frågar mig än idag vad det var som gick fel....
Du låg där och jag slog mina armar om dig,
ville följa dig in i det sista
Så somnade du in, först då grät jag....
Jag viskade i ditt öra att jag älskar dig...

Sakta drog jag av dig ditt halsband, har det kvar hemma än idag.
Det låg o skramlade i baksätet i bilen på vägen hem.
Vägen framför mig blev suddig av alla tårar....
Jag hör ännu ljudet av dina tassar lunkande över golvet.
Det händer att jag ropar på dig....

Det sista du gjorde var att se in i mina ögon o du slickade mig på hakan innan du gled bort från mig.
Nästan som om du ville säga att det var ok....
Jag smekte dig mellan ögonen
kände hur alla musklerna slappnade av när du försvann.....

Ditt namn var och är ännu Lady,
ett namn värdigt en så fin dam som du var.
Reslig, stor och snäll.
Fick alltid höra hur vacker du var, det är du ännu i mitt minne.

Livet är som en blomma,
ett frö, en knopp, en blomma.....
Du fick aldrig åldras och vissna.
Du försvann alldeles för tidigt......

Min älskade gumma, matte minns dig med ljus och värme...




Övriga genrer av Blickfångaren
Läst 614 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-23 08:35



Bookmark and Share


  Svartvit dröm

2004-12-01

  Svartvit dröm

2004-11-25

  Svartvit dröm

2004-11-25

  Svartvit dröm
ja tryckte fel... du skulle ha haft 5 stjärnor på denna.. helt klart...
kan du förlåta..?

kramar*
2004-11-23

  Svartvit dröm
så fin... vet hur du känner..
underbart formulerat...

ja grät när ja läste den....

ja finns om du behöver prata om de...
Kram på dig!!
2004-11-23

  Svartvit dröm

2004-11-23

  Svartvit dröm

2004-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Blickfångaren
Blickfångaren