Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran Igge somnade i våra armar....

Det kändes som världen över oss skulle rämna
När vi fick reda på att du oss måste lämna

Antar att vi visste innan vi ville förstå
När du var här var vi tre, nu är vi bara två

Anade aldrig att det så här illa skulle bli
men nu är smärtan borta o din själ är fri

Du är med oss vart än vi går
men sorgen sätter djupa spår

Hos veterinären blev du vän med alla
Vem som helst kunde för dig falla


Den 24 juni 2007 somnade du, våran Igge i våra armar
Vi hör ännu dina tassar över golvet fast du inte finns här
Det är nu 6 månader sedan vi tre blev en enhet
det var då jag träffade din \"pappa\"
Matte o husse är ord vi inte använder i den här familjen
här var du vårat barn, vi vårdade dig så

De sista dagarna var du så sjuk att vi fick ge dig vatten när du låg i din säng
Maten fick du i dig en bit i taget och du tappade kontrollen över din urinblåsa
Vi såg dig bli allt sämre o körde dig till dina kompisar på veterinärstationen
Vi har spenderat så mycket tid med dig där o du berörde alla som var med dig under din behandlingsperiod

Det började med ett svullet o irriterat öga för 2 månader sedan,
fortsatte med en operation där de tog bort ditt sjuka öga
problemen fortsatte och det slutade med diagnosen hjärntumör och ditt insomnande 2 dagar efter midsommarafton.

Det finns inga ord för hur mycket vi älskar o saknar dig
Tomrummet efter dig är större än vi nånsin kunnat ana.
Din säng är tom och din mat o vattenskål likaså

Vaknar ibland av att kudden är blöt
väntar på att du ska komma o ge morgonpussen
saknar dina snarkningar, saknar till o med dina pruttar
På gräsmattan utanför ligger dina pipiga leksaker kvar
kopplet ligger i bilen.... överallt finns små minnen av dig

Du förde din \"pappa\" o mig samman o fanns kvar länge nog för att se till att våran kärlek skulle vara stark nog för att du skulle kunna ge efter för din sjukdom o somna.
Din \"pappa\" har en obotlig sjukdom han också och du har varit hans stöd under många år. Nu får jag vara det stödet du var för honom.
Du vet att vi tar hand om varandra och att vi gjorde allt vi kunde för dig

Sov gott älskade Iggevovven, du finns för alltid i våra hjärtan och i våra själar




Övriga genrer av Blickfångaren
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-06-29 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blickfångaren
Blickfångaren