Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvart över fem...

Klockan tickar framåt
hjärtats dunk likt en fiskebåt
lyssnar på en sång
Jag har hört den mer än en gång
Den börjar i accapella
den får håret på mina armar att sig ställa

Lyssnade på den samma dag som du dog
då stjärnor föll o mot mig och log
Du finns, du fattar
Fattar så mycket mer
än det vi levande ser

Vi finns kvar
delar minnen vi har
Tittar mot himlen o söker dig
Ser nästan hur du ler mot mig
På vägen tappade vi varann
men jag kan inte säga att du försvann

Fastän himlen ibland gråter
dom fick dig,sin finaste stjärna åter
Våra ögon gråter
Vi vill ha dig åter
Men du finns överallt
även då det blåser kallt

Din person finns överallt
plötsligt blåser vinden inte så kallt
Du finns här vare sig jag är vek eller svag
Du finns här varje dag
Varje steg är lättare att ta
Var det för alla orden du sa?

Vi älskar o saknar
vi somnar o vaknar
Tomheten oss skakar

Sången väcker oss, vi vaknar
bejakar det vi saknar
Vi sjunger och ler
Hoppas du från himlen oss ser

Klockan tickar ännu framåt
låter ännu som en fiskebåt
Kankse är det så det ska va
Minns mig med glädje, var det det du sa?

Vi älskar o saknar
Vi älskar och vaknar









Fri vers av Blickfångaren
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-03-30 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blickfångaren
Blickfångaren