Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten är ett minne blott

Jag viker från den väg jag förväntas vandra
Orkar inte höra tomt prat och skit från andra

Vänner som sviker och inte finns där
Jag har tur som i min bästa vän är kär.

Sökandet har nu hittat sitt slut
Jag har aldrig känt så här förut

Ensamheten tog slut när vi fann varann
Där ensamhetens väg tog slut stod en fantastisk man

Du är en man som bär uniform
men det är mannen inuti kläderna som tagit mig med storm

Det har tagit oss båda många år av våra liv
att finna nån som är mycket större än bara ett tidsfördriv

Jag mötte dig i en tid av sorg och smärta
Jag finns här och plåstrar om ditt hjärta

Kärlek kan se ut på så många olika sätt
För oss är den omåttligt stor och rätt








Fri vers av Blickfångaren
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-21 01:02



Bookmark and Share


  aol
underbart om kärleken, som kan såras men aldrig raderas,
2013-05-21

    ej medlem längre
Vad vackert du skriver om det vackra ni har...härligt att ni fann o finns där för varandra.
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Blickfångaren
Blickfångaren