Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga dagen o dagen kommer att fånga dig!

Se mig!
Håll mig och framför allt älska mig.
Många år av tuffa prov har passerat
jag har snubblat o fallit så många gånger
Vem har inte det?
Man får ett hål på jeansen,
sy ihop det då!

Kärleken orsakar stora sår,
res dig upp o gå vidare!
Gråt o skäms inte för det
men låt aldrig hjärtat tappat hoppet!
Låt själen sy igen såren
Pilla inte bort skorpan

För varje fall blir du starkare
Varje svek lär dig nåt nytt.
Deppa inte, ta vara på kunskapen.
Dra nytta av den nästa gång.
Leta inte efter kärlek
den letar upp dig

När du har någon vid din sida....
för guds skull ta vara på det!
Titta inte på andra o var avundsjuk.
Var rädd om den du har,
Titta istället på dem som inte har någon.
Stanna upp o njut,
sök inte hela tiden efter något bättre.

Livet blir vad du gör det till
ingen annan gör det åt dig!
Sörj inte tider som varit
det går aldrig att få ogjort ändå!
Livet är så kort
lev innan det är försent

Lev som om varje minut vore den sista
ta för dig
Livet är som en buffé
Välj det du vill
låt ingen annan styra
Fånga dagen o dagen kommer att fånga dig!





Övriga genrer av Blickfångaren
Läst 619 gånger
Publicerad 2005-08-21 04:44



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Så fint skrivet, känner igen mig i dina ord.
Man faller så många gånger här i livet,
men lyckas alltid komma igen, och tur är väl det :)

Och det där om att man inte ska vara avundsjuk på andra är så sant. Alla har vi våra problem, även de människor som verkar lyckliga, vackra och äga allt.
2005-08-21

  Sophie Berg
Detta var bra. Tänkt själv i dessa banor och har försökt förklara för andra men du lyckas otroligt bra. Riktigt bra.
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Blickfångaren
Blickfångaren