Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(liten ordlek)


så lysande...



du är aldrig så lysande
som i mörkret

för det är där du får mig
att tända




Övriga genrer av pojjo
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-09-29 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pojjo
pojjo