Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...för att jag inte orkar ta fler steg i din värld...


\"one smal stepp for man...

livet gick vidare

och hade det inte varit
för den ständiga uppförsbacken

hade jag följt med




Fri vers av pojjo
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 19:05



Bookmark and Share


  R-M
oj,,,hja förstår precis vad du menar..el iaf tror jag det...
dikten betyder iaf nå spec för mej
Tack för din dikt! aplåd! Bokmärkes!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

pojjo
pojjo