Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(kärlek för mig)


jag kysser...

jag kysser din saknad
när du gråter om natten
och smeker din värme
runt min hand

jag fyller mina händer
med all den kärlek jag har
och strör det över
när du sover

och jag helar din själ
med min längtan
och jag ropar
när du viskar ut

mitt namn




Fri vers av pojjo
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-09-30 16:50



Bookmark and Share


  R-M
Passion
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

pojjo
pojjo