Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ingen kan älska som vi)


när vi älskar





när andra säger att dom älskar
hur mycket
och med vem

så undrar jag ändå
om inte deras kärlek
bleknar

när vi älskar

varandra




Fri vers av pojjo
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 18:32



Bookmark and Share


  R-M
naaw..vackert!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

pojjo
pojjo