Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ekoooo....


frågan

så lyssnar hon
efter ekon

ty dom som brukar ge svar

men förstummas
då frågan kommer åter




Fri vers av pojjo
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-10-23 22:27



Bookmark and Share


  R-M
så enkel och kort men kan dock tolkas till djupaste djup..*tycker om*
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

pojjo
pojjo