Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You and Me...



I'll tuck you in
in a quilt of roses
whispering words
soft and gentle
as winds first touch

tenderly kissing
moisted lips of honey
with lovers passion
setting the mind free
let us dance
just You
and Me




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 781 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-01 01:25



Bookmark and Share


    mellanmål
Okej herr Axelsson, allra sist av dina 82 dikter hittar jag denna, på sidan 4/4. Så måste jag givetvis in och peta lite i språket eftersom engelska är mitt första modersmål; hunny stavas honey (om det inte är en konstnärlig variant?). I övrigt kärleksfull text.

Mm
2006-11-23

    ej medlem längre
Vackert, vackert, ljuvligt läsande, honungsmaken stannar kvar!
2006-10-12

    Erika H
mm
vackert vackert
ren njutning att läsa
erika
2006-10-11

  KonstigaKatter
Instämmer med föregående kritik.
2006-10-09

  sockerspöket
Jätte fin! Vacker och lugn
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson