Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängels tragik

En ängel, en ängel utan vingar

Sörjer, ensamhetens tårar

Molnen sveper sakta förbi

I stum tystnads tragik

Allt blir kaos, I kort sekund av frid

Floden bildar

Ensamhetens tårar, speglas i gryning sol

Gyllne flod, blomstrat på ängelns kind

En ängel, en ängel utan vingar




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-01 01:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara bilder målas upp när man läser, Duktigt!
2006-10-14

    Erika H
en ängel utan någon som tröstar
måtte någon komma till räddning
ensamhet oavsett skepnad är aldrig något som lyfter

vackert skrivet
som rosor på väg att vissna
erika
2006-10-11

  H. Karla
Ängar har en förmåga att gripa tag i magtrakten på mig, och det gör även den här, på ett fruktansvärt sorgligt vis. Den är inte helt lätt att förstå, men det lämnar å andra sidan öppet för tolkningar. Jag ser en hel värld framför mig:)
2006-10-08

  sockerspöket
vacker! sorlig men vacker
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson