Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge det inte faller blå snö från himlen så länge kommer jag att älska dig

 

 

Sökte och sökte
efter kärleken
fann den skör som iskristall

Måste låta dig veta
att du är det vackraste
som nånsin fallit in i livets verklighet
som är mitt.

Låter det vackra vara vår helhet
i drömmen och verkligheten
För att alltid leva i evigheten
aldrig så skimrande som då.

Ska jag dansa på molnen
och svänga i takt med månens ljus

Du lade dig som  en änglavinge över min själ
och värmde mig.
Det var då jag såg att det föll löv
utanför mitt fönster
kände färgrik höstpalett landa i mitt inre
själens rum

lugnet andas frid
tänker på kärleken
lutar mig mot ditt bröst
hör din röst


det är då jag sluter blicken i stjärnfall
av tystnad

så länge det inte faller blå snö
från himlen


så länge kommer jag att älska dig




Fri vers av prinscess VIP
Läst 1226 gånger
Publicerad 2006-10-01 14:06



Bookmark and Share


  Anira
helt otrolg vacker vilka ord...texten....orden ...flödet ...helt fantastisk....

Tack för en underbar läsning....
2011-12-30

  Sländan
Jättevacker kärleksdikt. Varje ord berör från början till slut. Tycker om!
2006-10-13

    ej medlem längre
underbat, vackert, du sätter fina ord på starka känslor!
2006-10-07

  Gunilla Karlsson
Så vacker!
2006-10-04

  Lena K Nilsson VIP
Kärleksfullt och vackert!
2006-10-01

  Neal
Bra skrivet !
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP