Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är skriven i dec 2001. En tid i mitt liv där jag var inne i ett nyskapande av liv, mitt eget liv. Sedan har det bara rullat på i positiv fart.


Livets väg

Livets väg.

I ensamhetens ljus
Bärs jag iväg
Runt jorden
Vågen av evighetens källa
Styr min resa
Till ljuset & fullkomligheten
Jag är ett
Jag är
Jag




Fri vers av Drutten Anders
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-01 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drutten Anders