Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapad år 2000. Den dikt som fått de flesta att fundera, på en de ena å en de andra. Läs den och tyck till.


LIVETS ÅTERKOMST.

LIVETS ÅTERKOMST.

Livet som inte fann själ att leva
Livet som nu åter sakta tynade bort
Livet som vägrade själen rum
Livet som hade gett upp
Livet som ville dö
Livet som jag levde

Levde jag om hösten
Levde jag om vintern
Levde jag på våren
Levde jag sommaren

Sommaren som kom
Sommaren som regnade
Sommaren som överraskade
Sommaren som gav

Gav mig hopp
Gav mig drömmar
Gav mig kraft
Gav mig kramar

Kramar av sorg
Kramar av glädje
Kramar av tröst
Kramar av tro

Tro på mig
Tro på livet
Tro på människan
Tro på kärleken

Kärleken ger lust
Kärleken ger lycka
Kärleken ger trygghet
Kärleken ger värme

Värme till själen
Värme till mina tankar
Värme till mitt hjärta
Värme till mitt liv

Liv att kunna ge
Liv att drömma om
Liv att finna tro på
Liv att söka kärleken i
Liv att åter känna glädje i hjärtat
Liv att leva livet som ville dö




Fri vers av Drutten Anders
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-01 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drutten Anders