Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2000-12 Den talar väl för sig själv


Kärlekens kraft.

Kärlekens kraft.

Månens silvriga sken
dränks i mörkret
av ett ljus så rött så varmt
att himlen förvandlas
till en solnedgång
så vacker att hjärtan
gråter av glädje
att fred på jorden
blir för evigt
hela världen undrar
varför är himlen röd
varför går solen aldrig ner
lugn det är bara mitt hjärta
som tindrar svagt
för dig Caroline.




Fri vers av Drutten Anders
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-01 22:21



Bookmark and Share


  Lilla_Lala
Den talar verkligen för sig själv! Vilken kärleksförklaring... Fin!
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Drutten Anders