Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

~~~

oktobersolen
skiner ovan himmel blå

fåglar visslar vår


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 1361 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-10-02 11:29



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Ur led är klimatet..men inte din haiku, den är härlig.
2006-10-03

  Lars Granlöf
Heja fåglarna. Vå vill vi ha.
Och dina Haiku dikter också såklart
2006-10-03

    sphinx
undrar vad fåglarna "tänker"? fast det har du nog inte koll på :) snygg och bra haiku!
2006-10-02

    Bodil Sandberg
Ja jag läste att meteorologerna oroar sig...men din haiku är strålande...så det så!
2006-10-02

  Agnes
Vad är det som händer??? Vilken klimatzon befinner vi oss i egentligen?
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan