Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

Solen lyser in


genom mitt öppna fönster


Jag hälsar dagen





Bunden vers (Haiku) av Sarabrina
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-10-03 09:34



Bookmark and Share


  Natalie VIP
vackert :) <3
2008-01-17

    Camillaa
aaah, din text fick mig att le :)
/ C *
2006-11-02

  Zaldo
Den va riktigt fin, man blir glad av den.
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sarabrina
Sarabrina

Mina favoriter
Din doft