Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUBBLA

 

Jag har bott i en bubbla

innesluten - avstängd - instängd

Frånkopplad

Från-tagen mitt aktiva val

Passiv

Av mig själv och mina mönster

Av dom i mig som inte vill att jag ska se

Dom som inte vill att jag ska leva

Dom som vill att jag ska vara dum - dålig - död

Nu är det slut på det

JAG SÄGER STOP!

JAG SÄGER NEJ TILL DET!

jag finns

jag känns

jag lever.

 

JAG ÄR JAG OCH JAG ÄR FRI

 

 

 

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-10-03 12:21



Bookmark and Share


    fina
men är det verkligen du som skapat den bubblan...är det inte i själva verket dom runt omkring dig...som stoppade dig....*funderar*
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv