Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mött en gammal vän...


11:15


Äter lunch med min ungdom
känner livet strömma
tillbaka
under fötterna

Märker att ungdomen
aldrig försvunnit
den har alltid funnits där
bakom det ovända bladet

Åren har mött ungdomen
på samma sätt
som de slagit in
i min kropp

Ändå står vi
på samma plats
som vi skildes åt vid
redo att skiljas

från andra.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-10-04 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris