Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möte mellan regndropparna...


I dag mötte jag min ungdom



den var lika gammal som jag.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-10-04 13:11



Bookmark and Share


    Bim
Och? Med vilket mått har du mätt,
Hoppas du tagit till det som har
bästa känslan,-jo det vill jag tro.Hälsn.Bim
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris