Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var med i agnestävlingen!!


har ingen titel

jag måste dyka
till botten
och hålla andan
för att kunna
andas

sover då
liten
märker inte världen
tiden
som händer
drömmarna sjunger
i andetagen




Fri vers av Linneatystnad
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-10-04 16:54



Bookmark and Share


  Maskros
superduperbra dikt. första stycket är ju helt klockrent :)
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad