Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden va enorm när min vän åkte bort ett tag..


Pusselbiten

En liten bit av mitt hjärta fattas,
den speciella biten som gör mig hel.
Tomrummet blir större o större för varje dag som går.
Det gör ont att känna hur den viktiga biten är borta.
Men det gäller inte i all evighet.
Jag vet att om några dagar så kommer den viktiga
pusselbiten på plats igen.

Saknar Dig Min Tvillinsjäl!!




Fri vers av AngelHeart
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-10-06 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelHeart