Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svagheten inom mig..

Fattar inte varför det kan vara så svårt att visa sina känslor!!
Varför ska alltid jag vara den glada och starkast av alla.
Jag hjälper andra med sina problem,ställer upp när det behövs.
Helst av allt vill jag bara bryta ihop,men vågar inte visa att den starka oxå har svaga sidor.
Helvetet bryter loss när jag är själv istället, då kommer ofta kniven fram.
Jag blör ut det jag vill ha sagt,men det håller inte i längden.

Jag kväver mig långsamt....




Fri vers av AngelHeart
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-10-06 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelHeart