Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann en sann vän som älskar mig precis så som jag är..


Min tvillingsjäl

Du kom in i mitt liv för ett år sen,
förändrade min syn på livet.

Från första stund kände jag en känsla som jag aldrig tidigare känt.
En stark och speciell känsla.

Det måste ha varit ödet som sammanstrålade oss två.
Vi är varandras tvillingsjälar och det kan ingen ta ifrån oss.

Våra vänskapsband blir starkare för varje dag som går och
jag är tacksam att jag får vara din vän.

Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.
Den platsen kommer jag vårda ömt och varsamt.

Ingen annan har fått mig känna att jag är älskad så som du gör.
Älskar Dig Vännen Min




Fri vers av AngelHeart
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-10-26 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelHeart