Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så jag känner mig ibland


Att inte tycka om sig själv

Att se spegelbilden av sig själv,se kroppen som jag är instängd i.
Jag vill komma ur det här skalet, men den är för hård.
Jag vill, jag vill men kan inte!
Att hata sig själv så mycket,kan ingen förstå!
Om jag inte kan gilla mig själv,så ska ingen behöva vara min vän.
Andra säger snälla saker men det fastnar inte.
Det glider bara förbi,med misstänksamhet!
Skalet är hårt,men jag kämpar på!!




Fri vers av AngelHeart
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-10-06 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelHeart