Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som inte får plats i din packning, lägger jag på mina axlar


I min lilla ask av dig


Jag är osynlig
säger du,
det gör inget
jag ser dig

Jag saknar ord
säger du
det gör inget
jag har dem åt dig




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-10-06 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris