Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sluta titta, börja se...


Sådd av egna tårar


Du som mest bara
gråter nuförtiden
glädjen och lusten är borta
är bara tom och trasig


Ja, du gråter

för att gädjen
vill ut
för att lusten
brinner

Skulle du vara
tom
fanns det
inga tårar

Skulle du vara
trasig
skulle det inte finnas
någon sorg

Dina tårar
ger näring till din mark
gör marken under dina fötter
bördig

får dina rötter att bli starka

Fråga vilket barn som helst
de känner inte att de växer,
att de lär sig och blommar ut...
De vill vara vuxna

de vill vara någon annan

När allt de egentligen gör
är att formar sig själva
utan att veta om det
eller känna inte...

just nu...




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 149 gånger
Publicerad 2006-10-06 14:50



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Berör mig och får mig att tänka till.
Kan det vara så, att mina tårar nån gpng gör nytta?
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris