Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer aldrig låta honom glömma dig, min älskade vän


Till Nina


Under alla år vi växte upp
Tillsammans, oskiljaktiga
med smärtan ständigt närvarande
Alla rakblad och tabletter, vännen
var ditt liv

Ständigt vakande, naivt hjälpande
bönande
Det övervann inte mörkret i din själ
Kärleken räckte inte
för att jaga demonerna på flykt

Vad det var som rörde sig
i ditt inre
får jag aldrig veta
Bakom stängda dörrar
lades grunden till din flykt

Det gör ont att se huset du bodde i
Att titta upp mot ditt fönster
och se att det är stängt
Inget askfat med fimpar
eller fladdrande gardiner

Jag saknar dig, Nina



och det gör ont




Fri vers av Sländan
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-06 23:08



Bookmark and Share


    undefined
smärtsamt och sorgset, du berör verkligen i denna text!
2007-10-06

  Fredrik78
Jag håller med fullständigt gripande.
Du är en öppen och ärlig poet, sånt gillar jag!

Hade tänkt skriva något med humor här men jag blir \"bitchass-drunk\" igår och har just nu huvudvärk
2007-08-03

  sofiavishet
Väldigt vackert och sorgligt, också gripande... Bra
2006-10-17

    HumanistTobbe
Mkt vackert..berör & griper tag..Bra!..Mvh.Tobias
2006-10-15

  marie-anne
så sorgsen dikt, fin skriven , med känsla. kram från marie-anne
2006-10-08

  Mike
Satan vilken smärtsam text... griper tag i en och utlöser känslor jag för ett ögonblick glömt fanns... Som vanligt så är texten underbart skriven...
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan