Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sent ska syndaren vakna... Min första 100-ordare.


100 ord: Där spriten går in...

~~~


Äntligen affärsresa med bara grabbarna, en natt borta från fru och barn - och dessutom fick de en så läcker servitris. Hennes bröst. De var underbara. Härligt stora. Han måste få känna på dem, men hon undvek kyligt alla hans försök till närmanden. På hela kvällen kunde han inte släppa brösten med sin glansiga blick. Deltog knappt i konversationerna. Sedan såg han sin chans. Hon hade händerna fulla av exklusiva whiskeyflaskor. Han bjöd med henne ut, men hon nekade kallt. Då strök han med handen över brösten, log och gick förnöjd därifrån.

Insåg i upphetsningen inte hur pat(t)etisk han var.




~~~




Prosa (Novell) av Markattan
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-10-07 12:33



Bookmark and Share


    Erika H
läcker text med skönt avslut
välkommen till 100-ordarna och vilken start!
erika
2006-10-07

  Cris
*skratt*
hehe...nej..han insåg inte det. Hoppas hon inte tog alltför illa upp bara.. så var det väl mycket värt för honom att få känna.. lite.. hehe

Ja det var en bra första 100:a ordare...mycket..
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan