Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelser från en bar XLII - Barbetraktelse i hundra ord

~~~


Äntligen affärsresa med bara grabbarna, en natt borta från fru och barn - och dessutom fick de en så läcker servitris. Hennes bröst. De var underbara. Härligt stora. Han måste få känna på dem, men hon undvek kyligt alla hans försök till närmanden. På hela kvällen kunde han inte släppa brösten med sin glansiga blick. Deltog knappt i konversationerna. Sedan såg han sin chans. Hon hade händerna fulla av exklusiva whiskeyflaskor. Han bjöd med henne ut, men hon nekade kallt. Då strök han med handen över brösten, log och gick förnöjd därifrån.

Insåg i upphetsningen inte hur pat(t)etisk han var.




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-07 12:41



Bookmark and Share


  ordterroristen
så barmhärtigt vackert, ypperlig slutkläm (& tillsammans med kvinnans sida är den heeelt underbar!)
2006-10-27

  Agnes
*ha ha*.... pat(t)etisk! Joooo, det var huvet på spiken. Man kan lugnt säga att du lyckats göra konst av något alldeles vardagligt igenkännande och sjukt tema. Underbart!
2006-10-07

  Daniel_78 VIP
är detta verkligen en betraktelse? hugedamig.
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan