Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det krävs en för att veta...


Regndropparns smekningar i den döende stunden


Regndropparna dör

inte

när de slår in i fönstret

De smekar
och erbjuder
en skimrande syn på livet

Hur kan jag
säga att de inte
dör
och krossas?

Jag vet

för jag är bara
döda skärvor
av en man
som en gång var




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-10-07 13:59



Bookmark and Share


    Makadamm
Den här gillar jag
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris